Armband paars

Hand gemaakte kwaliteits sieraden - voor jong en oudEigen stijl

Hand gemaakte sieraden,
               voor jong en oud
                       voor hem en haar!


Jelle ontwerpt haar creaties met gevoel voor stijl. Jelle heeft sieraden voor jong en oud, voor hem en haar.


De creaties van Jelle zijn te herkennen aan haar eigen stijl. Deze is herkenbaar door de samensmelting van bijzondere onderdelen en kleurencombitnaties. Jelle houdt van stoere, niet te popperige creaties. 

Armband

Ketting geknoopt blauw

Hand gemaakte kwaliteits sieraden - voor jong en oudMaatwerk

Elke bestelling wordt speciaal voor jou, in de studio van Jelle Design in Best, gemaakt.


Jelle maakt vaak maatwerk. Dit kan zijn omdat je speciale wensen hebt, zoals bijvoorbeeld een sieraad bij een specifiek kledingstuk, je een eigen idee hebt of omdat je het gewoon leuk vindt om je eigen sieraad (mee) te ontwerpen.


Heb je speciale wensen? Neem dan contact op met Jelle Design of vermeldt dit bij de opmerkingen bij het afronden van je bestelling.


Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om een keer naar de studio van Jelle Design te komen.

Ketting Turquois

Ketting hanger

Hand gemaakte kwaliteits sieraden - voor jong en oudMaterialen

Jelle selecteert met zorg, van over de hele wereld, haar bijzondere en bij voorkeur anti-allergische materialen. Jelle probeert zo slim mogelijk in te kopen, zodat ze kwaliteit tegen een betaalbare prijs kan leveren!


Voor het vervaardigen van haar creaties gebruikt Jelle: Venetiaanse handgevormde glaskralen, Tsjechise (geslepen) glaskralen, handgemaakte Italiaanse Murano-glaskralen, allerlei soorten van half edelstenen, zoetwaterparels, schelpen, porselein en niet te vergeten van Swarovski®-Elements.


Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van metalen onderdelen uit een legering van diverse metalen met een zilver-, goud- of koperkleurige coating. Bijna alle sieraden zijn 100% nikkelvrij en hypo-allergeen. Alle sieraden worden met de grootste zorg en liefde met de hand in de studio van Jelle Design vervaardigd.

Armbanden